Aleanca dhe Lëvizja Besa me qëndrime unike për ndryshimet kushtetuese
Nga Konferenca e djjeshme e organizuar nga Qendra për marrëdhënie ndërkombëtare e studime ballkanike me Lidhjen e Diasporës shqiptare për Maqedoni u panë shumë afër njëri tjetrit sy nënkryetarët e Alencës për shqiptarët Remzi Memedi dhe Lëvizjes Besa Fadil Zendeli.

Qëndrimet e tyre ishin identike për ndryshimet kushtetuese. Ajo çka ra në sy ishte se kafenë dy nënkryetarët e Aleancës dhe Besës e pinë bashkë.

Ky është një moment i ri në skenën politike shqiptare dhe lëvizje taktike e pritur nga opinioni. /albeu.com/
Shtuar më 11/12/2018, ora 10:41
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori