Akademi Solemne me rastin e Kongresit të Manastirit
Sot me fillim në orën 15:00, në hapësirat e Muzeut të alfabetit shqip në Manastir do të mbahet akademi solemne me rastin e 22 Nëntorit- Ditës së Alfabetit Shqip dhe 110 vjetorit të Kongresit të Manastirit, që e organizon Sekretariati për Çështje Evropiane, në emër të Kuvendit dhe Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.

Në akademinë solemne do të marrin pjesë përfaqësues eminentë nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Akademia Shqiptare për Studime Albanologjike, Instituti Albanologjik i Kosovës, Instituti i Historisë i Kosovës, dhe më shumë përfaqësues shkencorë, shoqërorë dhe politikë nga Maqedonia.

Para fillimit të kësaj ngjarjeje, janë paraparë dhe deklarata për media.

Shtuar më 21/11/2018, ora 13:36

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori