Ademi: Është ulur vjedhja për skrap
Minsitri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Abdilaqim Ademi ka thënë se janë ulur vjedhjet e sendeve të metalit, bakrit dhe eksportimet e prodhimeve nga hekur, çelik, alimin, bakër, plumb etj, të cilat përdoreshin për skrap.

Ademi shprehet se me rregulloren e re janë dhënë leje për tregti dhe ushtrim të veprimtarisë, çka ka sjell harmonizim.

"Me rregulloren e re janë dhënë 18 leje për tregti dhe 63 për ushtrimin e veprimtarisë, gjegjësisht janë hamonizuar depot me rregullat e reja. Çdo ditë kemi kërkesa për harmonizim me rregullat e reja dhe për një ose dy muaj të gjitha depot do të dorëzojnë kërkesa për harmonizim, ndërsa ne do të kryejmë mbikëqyrje që t'i përkujtojmë se koha rrjedh dhe se duhet të harmonizohen" tha Ademi. /albeu.com/
Shtuar më 26/04/2013, ora 18:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori