55 persona të arrestuar për shkak të shkeljes së rregullave të qeverisë në Maqedoni
Policia ka ndaluar 71 persona që nuk kanë respektuar orën policore gjatë 24 orëve të fundit. Policia arrestoi 55 persona dhe mori të dhënat për të tjerët, pas së cilës, do të merren masa të tjera.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Brendshme, në 24 orët e kaluara, për 32 persona u mor vendime për izolim dhe 47 persona të tjerë nënshkruan deklarata për izolim">vetë-izolim.

Punonjësit e policisë kryen inspektime të personat në izolim dhe izolim">vetë-izolim, por nuk u regjistrua asnjë person që nuk kishte respektuar masën për izolim dhe izolim">vetë-izolim.
Shtuar më 26/04/2020, ora 11:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori