24 medalje për nxënësit e kolegjit "Jahja Kemal" në Shkup
Dhjetë medalje argjendi, 14 bronzi dhe 4 mirënjohje në 9 kategori (programim, arti kompjuterik, kontrollit hardware, lego sumo, filmi i shkurtër, mini-sumo, labirint, ndjekja e linjës dhe avion pa pilot) kanë fituar nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore në ndeshjen finale Infomatrix 2018 që u mbajt nga 10 deri më 13 maj në Bukuresht të Rumanisë.

Nxënësit e shkollave “Jahja Kemal” kanë marrë pjesë me 19 projekte me 28 nxënës, katër nga të cilët nxënës të shkollave fillore.

Medaljet e argjenta fituan:

1. Filip Dashtevski - ShMP Jahja Kemal - Karposh
2. Filip Milisov - ShMP Jahja Kemal - Karposh
3. Martina Dabrevski - ShMP Jahja Kemal - Karposh
4. Gorast Danqevski - ShMP Jahja Kemal - Karposh
5. Evangelija Ivanovska - ShMP Jahja Kemal - Tetovë
6. Bekir Jonuzi - ShMP Jahja Kemal - Gostivar
7. Armend Imeri - ShMP Jahja Kemal - Gostivar
8. Viktor Meglenovski - ShMP Jahja Kemal - Strugë
9. Kostadin Eftimov - ShMP Jahja Kemal - Strumicë
10. Gjorgji Vitanov - ShMP Jahja Kemal - Strumicë

Medalje bronzi fituan:

1. Teodora Petrushevska - ShMP Jahja KemalKarposh
2. Darja Mustaoglu - ShMP Jahja Kemal - Karposh
3. Danilo Bozhoviq - ShMP Jahja KemalKarposh
4. Mahir Ozum - ShMP Jahja Kemal - Karposh
5. Lejla Mehmedi - ShMP Jahja Kemal - Strugë
6. Albina Kafegjiu - ShMP Jahja Kemal - Strugë
7. Petar Stankovski - ShMP Jahja Kemal - Strugë
8. Ervin Ajdar - ShMP Jahja Kemal - Strugë
9. Martina Trantalovska - ShMP Jahja Kemal - Strugë
10.Nikola Agjioski - ShMP Jahja Kemal - Strugë
11.Dimitar Bakraqevski - ShMP Jahja Kemal - Strugë
12. Marko Filipqe - ShMP Jahja Kemal - Strugë
13. Besiana Gjemaili - ShMP Jahja Kemal - Strugë
14. Velin Georgiev - ShMP Jahja Kemal - Strumicë


Mirënjohje fituan:

1. Teodor Dimovski - ShMP Jahja Kemal - Karposh
2. Natalija Vlahovik - ShMP Jahja Kemal – Strumicë
3. Mila Qoseva - ShMP Jahja Kemal – Strumicë
4. Musab zendeli - ShMP Jahja Kemal - Gostivar
Shtuar më 18/05/2018, ora 19:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori