Kush është "shqiptari i bukur" i ISIS

Shqiptari i njohur si Abu Waqqass Al Albani, i cili kishte edhe nofkën "i bukuri" për shkak se ishte tërheqës është identifikuar. Ai quhet Gëzim Kllokoçi. Kllokoci ësht 19 vjeç dhe është rritur në

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!