Alarmante / HIV/AIDS përhapet me shpejtësi në Maqedoni, 20 raste për 6 muaj

Situatë alarmante mbizotëron në spitalet e Maqedonisë ku janë detektuar edhe 20 raste të reja me viruset HIV dhe SIDA për 6 muajt e kaluar. Vitin e kaluar ka patur 32 raste, ndërsa deri në muajin q

 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.64 %
28.88 %
5.47 %
Total 9063 Vota!