Migjen Basha: Ja e vėrteta e transferimit te Skėnderbeu

U përfol sot paradite se Migjen Basha mund t’i bashkohet Skënderbeut, por kjo gjë për momentin duket e pamundur. Futbollisti i Kombëtares së Shqipërisë, Migjen Basha, në një intervistë për "Telegrafin

 
Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

albeu
albeu
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%