"Llafet e Dynjasë" do merret me llafe
Pëlqej
Besoj se titulli i këtij njoftimi tregon shumëçka. Prej sot në Albeu fillon një kategori e re, ku vizitorët do të mund të lexojnë lajme gjysmë të vërteta, të cilët do të trajtohen në formë humori dhe satire.

Lajmet, analizat dhe njoftimet që do të postohen në kategorinë "Llafet e Dynjasë", NUK JANË TË VËRTETA. Ato do jenë shkrime satirike, përqeshëse dhe ironizuese për ngjarje dhe figura të ndryshme nga aktualiteti.

Fillimi i kësaj kategorie të re në Albeu.com është vazhdimësi e risive në Portalin Albeu, me qëllim ofrimit të materialeve dhe shërbimeve shtesë vizitorëve, duke sjellë edhe një risi tjetër në portalet shqiptare.

Ndërkohë, duam t'ju njoftojmë se edhe ju mund të kontribuoni me idetë dhe materialet tuaja të cilat mund t'i dërgoni në e-mailin e redaksisë info(at)albeu.com me titull e-maili "Për Llafet e Dynjasë" ose përmes sistemit të mesazheve në panelin e antarëve të regjistruar në Albeu.com.
Shtuar më 07/01/2013, ora 18:36
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori