Llafet e Dynjasė: Ali Ahmeti nuk do tė shkojė me pushime sepse...

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sivjet nuk do të bëjë pushime pasi ai nuk është lodhur akoma. "Ahmeti ende nuk është lodhur, që të shkoj në pushim. Ai nuk shkon askund për të pushuar, dhe vazhdon të pu

 

"Porosi nga qeveria", nga Bujar Kapexhiu

.
 
Cila nga kampionatet ka bërë merkaton më të mirë?
20%
20%
20%
20%
20%