Zgjidhni një send dhe zbuloni gjërat që s’i dinit për veten tuaj

Ndonjëherë disa gjëra ne nuk i dimë akoma për veten. Ky test është krijuar për të zbuluar pak më shumë nga nënvetëdija jonë.

Imagjinoni sikur jeni në këtë ndërtesë. Ka sende të ndryshme. Cila është ajo që tërhoqi më shumë vëmendjen tuaj?

1. Lisharsja

Lisharsja simbolizon lojërat sensuale dhe dëshirat. Do të thotë që ju jeni një njeri që fiksoheni pas diçkaje apo krijonë lehtë varësi.

2. Kukulla

Kukulla përfaqëson lidhjen tënde me fëmijërinë. Nuk po mëson të rritesh dhe kërkon vazhdimisht të kthehesh pas në kohë.

3. Kutia e hapur e bojës

Nëse kjo është ajo që vutë re, do të thotë se keni dëshirë të shprehni emocionet tuaja dhe t’i provoni të tjerëve ato ç’ka keni në kokë.

4. Biçikleta

Nëse nga të gjithë sendet, zgjodhët biçikletën, dijeni se po përpiqeni të ndryshoni diçka në jetën tuaj.

5. Shporta e mollëve

Mollët lidhen me njohuritë e thella që keni, mençurinë, arritjet tuaja personale dhe lumturinë.

6. Piktura

Piktura tregon se keni qendrueshmëri mendore dhe jeni shumë i qartë në ato çfarë doni.
Shtuar më 14/02/2020, ora 16:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori