Zbuloni kuptimin e veçantë që mbartin nishanet në trupin tuaj
Nishanët janë diçka shumë e zakonshme. Pothuajse të gjithë ne kemi nga një të tillë. Me siguri nuk e keni ditur se vendi ku ato ndodhen kanë një kuptim të vecantë. Ja disa nga kuptimet që ka pozicionimi i nishaneve:

Nishan në buzë
Nishani në pjesën e sipërme të buzëve nënkupton së këta njerëz janë shumë të popullarizuar në mesin e miqve të tyre dhe posedojnë aftësi të shkëlqyera ndërpersonale. Ata kryesisht shqetësohen për ushqimin dhe rrobat.

Nishan në këmbë
Nishani në këmbë do të thotë që ju gëzoheni teksa udhëtoni dhe përpiqeni të provoni kuzhina të reja. Këta njerëz janë shumë të njohur në vendin e punës dhe mund të jenë liderë të shkëlqyeshëm të ekipit të tyre.

Nishan në sipërfaqen e dorës
Kjo tregon se ju kurrë nuk do të keni probleme financiare. Këta njerëz janë mirë me ekonominë dhe janë gjithashtu liderë të shkëlqyeshëm.

Nishan në mollëza
Kjo tregon një pozicion shumë të fuqishëm në punë, si dhe rritje të pasurisë.

Nishan midis syrit dhe vetullës
Ju përshtateni me lehtësi. Jeni të shkëlqyeshëm me njerëzit e tjerë dhe gjithashtu mund të jeni një udhëheqës i madh.

Nishan mes vetullave
Kjo zonë e nishaneve lidhet me avancimin dhe zhvillimin e karrierës. Ju me siguri do të merrni një promovim!

Nishan në pjesët intime
Ky pozicion i nishanit nënkupton mundësi të reja për të udhëtuar. Jeni njerëz të biznesit dhe kënaqësisë në këtë jetë!
Shtuar më 09/05/2018, ora 10:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori