Veçantia e personave me grup gjaku 0
Personat të cilët kanë grupin e gjakut zero janë prsona të cilët kanë më shumë propabilitet të preken nga sëmundje të ndryshme siç mund të jetë ulçëra dhe mosfunksionimi i tiroideve.

Njerëzit me grupin e gjakut 0 kanë nivele të ulëta të hormoneve tiroide dhe jod joadekuat, një element kimik qëllimi i të cilit është të rregullojë hormonet e tiroideve. Kjo gjë shkakton efekte anësore të tilla si obeziteti, mbajtja e lëngjeve në trup dhe lodhje të pashpjegueshme.

Këta njerëz kanë nivele të larta aciditeti në stomak, më shumë se presonat me llojet e tjera të gjakut.

Ndërkohë në Japoni, ky lloj gjaku ka qënë i lidhur me personalitetin, ku njerëzit me grupin e gjakut 0 janë përshkruar si përgjegjës, të përkushtuar, të organizuar, të fokusuar, të ndërgjegjëshëm dhe praktikë. Besohet se ata kanë aftësi orientuese dhe logjistike, kjo për faktin se paraardhësit e tyre janë gjuetarët të cilët vëzhgonin "me rreptësi" mjedisin ku jetonin.

Njerëzit me këtë lloj gjaku preken dhe mërziten shpejt. Personat me grup gjaku 0 duhet të shmangin përdorimin e tepërt të kafeinës dhe alkoolit. /albeu.com/
Shtuar më 04/09/2015, ora 16:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori