Tre arsye përse partneri juaj nuk jua var në shtrat
Ka 3 arsye kryesore që e bëjnë partnerin tuaj të humbasë dëshirën. Ja cilat janë ato:

Puna është e dashura e tyre

Kur ata janë plotësisht të angazhuar në karrierën e tyre profesionale, ata mund të përfundojnë në mënyrë logjike duke u përqendruar vetëm në punë dhe normalisht drejtohen tek partnerja për shkak të eksitimit.

Paratë, prestigji dhe vullneti për t’u promovuar ose vlerësuar mund të bëhen stimujt tuaj të madh.

Zgjidhja e problemit: duhet të tregoni interes në detajet e karrierës tuaj në mënyrë që të mund të ndani këtë aspekt të jetës. Këshilla është të planifikoni kohën e privatësisë në çift për periudhën e mëngjesit.

Ankthi

Mosfunksionimi gjatë intimitetit mund të ndodhë për shkaqe të ndryshme, por faktorët më të zakonshëm janë: shqetësimi, zhgënjimi dhe ndjenja e paaftësisë. Kjo gjë zakonisht ndikon në mënyrë drastike marrëdhëniet intime të çiftit.

Autonomia intime

Shumë njerëz përjetojnë dobësi të madhe kur ata varen nga një tjetër që të kënaqin dëshirat e tyre më të thella.

Zgjidhja e problemit: Është e domosdoshme që të ndani në mënyrë të qartë me partnerin tuaj se intimiteti është i nevojshëm që çifti të gjejë lumturinë martesore.
Shtuar më 28/03/2019, ora 15:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori