Thuaj cilën pjesë të trupit lani të parën t'ju themi kush jeni
Pjesa e trupit që ju lani së pari në dush zbulon diçka interesante për personalitetin tuaj. A jeni optimiste apo …

Krahërorin
Ju jeni një person praktik, i drejtpërdrejtë dhe nuk fshiheni pas shkurreve. Për ju, komforti është i një rëndësie të madhe.

Ju urreni të shpërqendroheni kur jeni të përqendruar dhe nuk i duroni njerëzit që nuk i shohin gjërat siç i shihni ju. Jeni një partner i mirë, seksi dhe i gatshëm për të provuar gjëra të reja. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jetë ai që lan së pari flokët.

Fytyrën
Paraja është e rëndësishme për ju dhe ju do të bëni gjithçka për t’i marrë ato. Integriteti dhe dinjiteti nuk janë fort të rëndësishme. Ju ndjeni se miqtë janë atje për t’ju shërbyer dhe jeta është një telash i madh.

Njerëz të tjerë e kanë të vështirë t’ju kuptojnë, por nuk jeni të shqetësuar për atë që të tjerët mendojnë. Jeni person shumë egocentrik. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jenë ata që zgjodhën pjesët intime dhe të tjera.

Sqetullat
Ju jeni një person i besueshëm dhe shumë punëtor. Pavarësisht se jeni një person shumë i njohur nga të tjerët, ju jeni shumë me këmbë në tokë dhe të gatshëm për t’i ndihmuar të tjerët.

Keni tendencë të përfshiheni në telashe, pasi nuk mund ta dalloni nëse njerëzit janë të sinqertë ndaj jush. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jenë ata që zgjodhën supet.

Flokët
Jeni tipi artistik. Ëndërrimi është hobi juaj, por ju mund të arrini atë që shumica e njerëzve nuk munden. Ju mungon përkushtimi, por ju do të punoni pa u lodhur në drejtim të synimeve që ju vendosni.

Paraja nuk është e rëndësishme. Miqtë tuaj janë shumica intelektualë dhe tipa artistikë si ju. Jeni të gatshëm të eksploroni dhe të kënaqni partnerin/en tuaj.

Talenti është forca juaj kryesore. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jenë ata që zgjodhën krahërorin dhe pjesët intime.

Pjesët intime
Ju jeni tipi i turpshëm. Ju keni mungesë të vetëbesimit dhe prireni të ngacmoheni nga të tjerët. Ju nuk keni shumë miq ndërsa të tjerëve ju dukeni të mërzitshëm dhe jo tërheqës.

Këmbëngulja nuk është forca juaj dhe ju tentoni të hiqni dorë lehtë që në mundësinë e parë që ju del përpara.

Megjithatë, ju jëni një partner seksual mbi mesataren. Ju jeni në gjendje t’i shfaqni emocionet tuaja të vërteta për shumë pak njerëz. Prandaj në marrëdhënie intime ju gjeni forcat tuaja të brendshme.

Partnerët tuaj më të mirë në jetë do të jenë ata që zgjedhin fytyrën dhe flokët.

Supet
Një humbës i lindur. Ju shpesh dështoni në iniciativat që ndërmerrni. Njerëzit nuk ju pëlqejnë dhe ju keni tendencë ta kaloni kohën tuaj vetëm.

Tipi juaj njihet për pëlqimin që ka ndaj kumarit dhe pijeve. Ju e shihni botën si një ferr i vërtetë.

Paraja dhe fuqia janë gjithashtu të rëndësishme për ju, por fati përgjithësisht do t’ju lërë në baltë. Ju e keni të vështirë të gjeni një partner të përshtatshëm në jetë. Ata që zgjodhën sqetullat janë shansi juaj i vetëm.

Të tjera
Ju jeni një person shumë mesatar. Pa dyshim, ju keni forcën tuaj të brendshme, por njerëzit e kanë të vështirë ta shohin. Ju duhet të mësoni të jeni pak aventurier dhe të shisni potencialin tuaj.

Thellë brenda jush, ju jeni një person shumë i pëlqyeshëm me shumë pak gabime. Megjithatë, çelësi është që të dalloni pikat e forta dhe jo vetëm të fshehni dobësitë tuaja.

Ju keni fantazitë fantastike për teknika të ndryshme në një marrëdhënie, por fatkeqësisht nuk jeni aq të guximshëm sa t’i provoni. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jenë ata që zgjedhin fytyrën. /supershendeti/
Shtuar më 10/10/2018, ora 18:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori