Testoni aftësitë tuaja vëzhguese. Gjeni cilat nga këto ilustrime janë të njëjta (FOTO LAJM)

Të jesh i vëmendshëm do të thotë të shikosh gjithçka përreth teje (njerëz, situata, ngjarje, etj.)

Dhe pastaj të mendosh në mënyrë kritike për atë që sapo ke parë.

Aftësitë e vëzhgimit janë shumë të rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi ato rrisin aftësinë tonë për të bashkëvepruar me të tjerët.

Ky ilustrim do të sfidojë aftësitë tuaja vëzhguese.
Shtuar më 21/10/2020, ora 18:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori