Tatuazhi ekologjik
Flutura, trëndafila e gjarpërinj, por edhe geisha, demonë dhe figura të tjera.

Gjithçka do të jetë e mundur në ekspozitën 3-ditore dedikuar të rejave nga bota e tatuazheve, që do mbahet në Kaliari.

Në këtë eveniment janë thirrur 135 vizatues tatuazhesh dhe vendosës pirsingësh nga e gjithë Italia.

Risia e tij është tatuazhi ekologjik, që do të jetë 100 për qind i pastër dhe nuk do të ketë asnjë impakt tek ambjenti.

Ai do të mund të realizohet me një fotovoltazh dhe me ndihmën e disa paneleve që shfrytëzojnë dritën diellore. /tch/
Shtuar më 28/08/2011, ora 09:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori