Studimi tregon sa persona kanë tradhtuar parnterët e tyre
Një studim i kryer në Britani të madhe, kanë ardhur në përfundim se 1 në 10 persona kanë tradhtuar partnerët e tyre.

Një sondazh i kryer në Britani me më shumë zbuloi se me miliona njerëz kanë qenë të pabesë ndaj partnerit apo partneres së tyre, dhe njëra prej arsye më të shpeshta ishte për shkak se ato nuk ishin në disponim apo edhe të mërzitur.

Të tjerët, raportuan se kanë tradhtuar për shkak se janë ndjerë të neglizhuar ose të padëshiruar nga partneri, raporton “Daily Star”.

Ky studim shqetësues gjithashtu gjeti se një në njëzet persona janë më besnik ndaj telefonave të tyre, sesa ndaj partnerëve, transmenton lajmi.net.

Shumë studiues thonë se arsyeja se pse kjo dukuri ndodhë është për shkak se sot kemi më shumë mundësi se asnjëherë më parë. Sot janë një serë mundësish ku mund të takosh persona të ndryshëm andaj edhe shanset për të tradhtuar janë shumë të mëdha.
Shtuar më 18/07/2019, ora 20:10
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori