Studim/ Njerëzit gjykojnë në bazë të këtyre gjërave të vogla
Paragjykimi mund të quhet si vesi më i keq I shoqërisë së sotme. Në çdo moment të ditës përballemi me situata të ndryshme po bashkë më to vijnë dhe paragjykimet.

Ngjyra e rrobave:
“Psychology Today”, thotë se njerëzit gjykojnë në bazë të ngjyrave të rrobave tuaja. Nëse ju visheni më shumë me ngjyrë të zezë do të thotë se jeni person më serioz dhe më artistik, ndërsa personat që preferojnë ngjyrat si e kuqja, cilësohen më energjik dhe më të hapur.

Kafshimi i thonjve:
Nga anketa të ndryshme është vërtetuar se personat të cilët i grimcojnë thonjtë e tyre ose lëvizin këmbët gjatë qëndrimit ulur janë më të stresuar dhe më lehtë të frustruar.

Këpucët:
Njerëzit kanë shkuar edhe deri tek ky element. Psikologët kanë treguar se këpucët luajnë një rol të rëndësishëm në përshtypjen që njeriu krijon tek të tjerët. Për shembull, lloji i këpucëve tregon moshën, pjekurinë, personalitetin, gjininë, nivelin intelektual e gjëra të tjera.

Mënyra si ju i shtrëngoni duart:
Për këtë mund të kemi dëgjuar edhe më parë. Shtrëngimi i duarve mund të tregojë vendosmëri, fuqi dhe guxim apo në anën tjetër, dobësi, frikë dhe vetë-dyshim.

Shkrimi juaj:
Personat të cilët shkruajnë me shkronja të vogla janë më të ndrojtur dhe më të rezervuar përkundër personave që shkruajnë me shkronja të mëdha që mendohet të jenë më të hapur e më të shfaqur./albeu.com/
Shtuar më 14/08/2016, ora 17:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori