Si të bëni një këllëf telefoni të kombinueshëm me veshjen tuaj
Ashtu si i kombinojmë veshjet përpiqemi të kombinojmë edhe këllëfin e celularit. Shumë përdorues zgjedhin të përdorin një këllëf me ngjyrë neutral që të jetë lehtë i kombinueshëm e disa të tjerë jantë të fiksuar mbas tyre.

Këllëfët e celularëve janë gjithashtu të kushtueshme dhe mania për ta do iu kushtojë shumë para.

Në mënyrë që mos harxhoni shumë dhe të arrini të kombinoheni për ccdo rast ajo cka iu duhet është vetëm një këllëf transparent dhe printe të ndryshme me përmasat e celularit tuaj.

Ju mund ti ndëroni lehtësisht printet duke bërë kështu që celulari të jetë jo vetëm i mbrojtur por edhe i bukur.
Shtuar më 17/05/2019, ora 16:31
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori