Si ta mbroni shtëpinë tuaj nga hajdutët këtë dimër, këshilla nga ekspertët
Me orët e kthyera këtë fundjavë, netët do të fillojnë më herët dhe, për fat të keq, kjo do të thotë se hajdutët kanë më shumë të ngjarë të thyejnë shtëpitë.

Në mënyrë që të ndihmojë lexuesit të mbajnë familjet e tyre të sigurta ‘This is Money’, së bashku me rekomandimet e shitësit të pajisjeve të pajisjeve kompjuterike Robert Dyas, ka krijuar së bashku një listë kontrolli të sigurisë për të ndihmuar familjet të identifikojnë dhe luftojnë çdo të metë të sigurisë në shtëpi.

Mbrojtja e dyerve të oborrit

Robert Dyas rekomandon: Për të dekurajuar vizitorët e padëshiruar larg shtëpisë tuaj, përdorni një dry të papërshkueshëm nga uji me siguri të lartë 45 mm, i cili është ideal për mbrojtje dhe siguri të lartë.

Dyert e shtëpisë dhe pikat e hyrjes

Robert Dyas rekomandon: Për ata që janë të interesuar në pajisjet e mençura shtëpiake, kyçja e dyerve me modul numri rekomandohet gjithsesi.

Kyçja pa çelës u lejon përdoruesve të zhbllokojnë derën e tyre qoftë duke përdorur një kod Pin, kartelë, etiketë, ose edhe nga smartfoni i tyre nëse janë të lidhur me sistemin e shtëpisë.

Këshilla të tjera që ka ofruar eksperti i sigurisë Dyas mund t’i gjeni në listën e mëposhtme:

– Instalimi i kamerave të avancuara

– Instalimi i alarmeve në shtëpi

– Lëshimi i dritave gjatë natës

– Mbajtja e të gjitha dritareve të mbyllura dhe të kyçura

– Mos-postimi i fotografive dhe ‘check in-ave në rrjete sociale, në rast se shtëpia është vetëm.
Shtuar më 28/10/2019, ora 13:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori