Shkaqet që mund t’iu lënë të vdekur gjatë mardhënieve seksuale
Çdo vit vdesin regjistrohen mira raste të vdekjes gjatë marrëdhënieve seksuale.

Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:

Sulm në zemër si pasojë e dehidratimit.

Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë seksit.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.
Shtuar më 21/07/2019, ora 16:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori