SHBA, Ekspozitë për divorcim
Për këdo që është i interesuar të marrë këshilla për të përballuar divorcin apo fundin e një martese, tashmë në Nju Jork është krijuar i pari panair ad hoc.
Pas panairit të martesave, trendi i ri i ekspozitave në Nju Jork është ai i divorceve.

Për këdo që është i interesuar të marrë këshilla për të përballuar divorcin apo fundin e një martese, tashmë në Nju Jork është krijuar i pari panair ad hoc.

Sipas analistëve të çështjeve familjare kjo do t’u hapë rrugën avokatëve të specializuar në të drejtën familjare, por edhe kirurgëve plastikë, që të vihen në dispozicion të të interesuarve dhe t’u këshillojnë ndryshimet e nevojshme për fazën e re të jetës pas divorcit.

Shtuar më 02/04/2012, ora 11:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori