Këto sëmundje që shkakton mikrovala që nuk i keni dëgjuar kurrë
Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku zbuloi se mikrovalët largonin çdo lëndë ushqyese të ushqimit.
Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë.

Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar.

Efektet anësore të mikrovalëve janë:

Imunitet i dobët

Gjendje e keqe shëndetësore

Defekte në lindje

Katarakti

Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve

Kancer

Efekte të tjera :probleme me hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, problemeleukociteve si dhe anomali në lindje.
Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale.Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur. /albeu.com/
Shtuar më 02/09/2017, ora 16:27
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori