Ruhuni prej tyre, këto janë shenjat më të këqija të horoskopit
Akrepi

Akrepi është në vend të parë përsa i përket shenjave më të këqija të horoskopit. Sepse kryesisht ata që lindin në shenjën zodiake të Akrepit iu mungon ndjeshmëria, dhe nuk iu bëhet vonë nëse të tjerët vuajnë për fajin e tyre.

Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm ndaj Akrepit, pasi nën ndikimin negativ planetar, mund të jenë të këqij, xheloz dhe ziliqarë. Të lindurit e kësaj shenje janë individ devijues dhe llogaritës.

Dashi

Ata që kanë lindur në shenjën zodiake të Dashi, si Akrepi, u mungon plotësisht empatia, kështu që ata janë të predispozuar të jenë keqdashës pavarësisht nëse bëhet fjalë për një person të afërt apo jo. Kjo është lehtësisht e dukshme sepse ata që lindin në shenjën astrologjike të Dashit janë shpesh dominues dhe agresivë. Dashi shfaq anën negative dhe i bën të tjerët të stresuar, nervoz dhe irritues. Një nga karakteristikat e tyre është gënjeshtra: ata që lindin në shenjën astrologjike të Dashi janë rrejshëm dashamirës dhe miqësorë.

Binjakët

Lindja e shenjës së zodiakut të Binjakëve, në të vërtetë dallohet nga aftësia dhe shkathtësia e tyre e madhe për të ditur si të lëndojnë të tjerët dhe t’u krijojnë atyre dëmtime me kalimin e kohës pa asnjë përpjekje.Në fillim sillen si shumë të dashur më pas sapo të gjejnë pikën e dobët, të sulmojnë pa iu dridhur qerpiku.

Nuk kërkojnë falje nëse ofendojnë dikë por kalojnë, duke pretenduar se asgjë nuk ka ndodhur ose se nuk është faji i tyre. Tradhtar dhe xheloz, Binjakët mund të jenë njerëz me të vërtetë të këqij, ndër më të këqijtë në Zodiak.

Shtuar më 07/07/2020, ora 10:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori