Pse duhet të shkoni natën në tualet me njërin sy mbyllur?
Sa prej jush kanë një përtesë të madhe për të shkuar në tualet në mes të natës? Ju del gjumi papritur dhe nuk mund të rehatoheni pa e zgjidhur këtë “punë”.

Ka në fakt disa arsye pse bëheni dembelë për të shkuar në tualet në mes të natës: E para sepse po e shijoni gjumin dhe e dyta, sepse keni frikë se mund ta humbisni gjumin. Ka raste që pasi shkojmë në tualet gjatë natës, nuk na zë më gjumi.

Zgjidhja është kjo: Nëse ju ndodh që gjatë natës ndjeni nevojën për të shkuar në tualet, mbani njërin sy mbyllur, shkruan living.

Veproni në këtë mënyrë sepse drita për të shkuar në tualet e bën trurin tuaj të supozojë se është koha e mëngjesit dhe kjo e ndërpret gjumin tuaj. Prandaj, nëse mbani vetëm njërin sy hapur po minimizoni sasinë e dritës që hyn në retinën tuaj. Pasi të keni mbaruar punë në tualet, do të keni mundësinë të flini më shpejt akoma.
Shtuar më 13/12/2019, ora 15:01

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori