Pëlqeni një djalë? Si duhet të silleni
Shumë femra, mundohen në mënyra të ndryshme, të bëjnë për vete një mashkull që i intereson.

Sipas një studimi, duhet të bëni këto gjëra, sepse ata i adhurojnë. Sidomos që në kohët e sotme,sipas intv.al meshkujt po bëhen edhe më shumë të vështirë.

1. Tregohuni të qeta dhe mbani aromë të mirë
Meshkujt e adhurojnë një femër që është e butë me sharm. Përpiquni ta mbani lëkurën në gjendje të mirë. Aroma ka një rol kryesor, sepse do e bëni për vete. Përpiquni të përdorni produkte me aromë të mirë.

2. Dëgjoni më shumë
Nëse dëshironi që ai ta ketë mendjen vetëm te ju, dëgjojeni më shumë. Meshkujt kanë nevojë për dikë që t’i dëgjojë, pasi kjo gjë ju tregon me edukatë. Janë të lodhur nga femrat që vetëm mburren dhe që janë arrogante.

3. Shprehini ndjenjat lirshëm
Meshkujt, ndryshe nga femrat nuk dinë të shprehen shumë lirshëm. Ata pëlqejnë një femër që di të shprehet dhe që nuk e ka problem t’i thotë sa shumë e vlerëson.

4. Vishni taka
Meshkujt tërhiqen nga këmbët e një femre që vesh taka. Ju që jeni tip më shumë sportiv, mundohuni që në takimet e para me mashkullin që pëlqeni, të vishni taka. Do dukeni më femërore

Shtuar më 10/07/2018, ora 12:42
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori