Para se ti hapni derën për një njohje të re, lexoni çfarë rezervojnë yjet
13:53 - 05.08.19gsh
Me fillimin e javës, Dielli në trekëndësh me Jupiterin që ndodh më datë 07/ iu jep një mundësi më tepër në çështjet që juve ju interesojnë më tepër, më datë 11gusht Mërkuri, planeti i komunikimit kalon në shenjën e Luanit iu jep shumë mundësira për të zgjidhur disa çështje që lidhen me të shkuarën. Në të njëjtën ditë Dielli në gjashtëkëndësh me Mërkurin dhe lidhjet në çështjet e punës ju jep miratimin e tij. Sigurisht, këto ditë duhet të merreni me shumë gjëra! Së fundmi shkon çdo gjë mirë këtë javë! Ky është parashikimi javor 5 gusht deri më 11 gusht nga astrologu Jorgo PullaDASHI

Të përgjithshmet: Shume planete në shenjën e Luanit në këtë javë si (Dielli-Afërdita-Marsi) është shumë pozitive sepse ju ndihmon në çështje që lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe do ftoheni të gjeni një ekuilibër në disa prej tyre.

Veprimet interesante janë shumë të mundshme, megjithëse më datë 7/8 një trekëndësh që bën Dielli që ndodhet në shenjën e Luanit si dhe me Jupiterin që ndodhet në Shigjetar ju fton të jeni sa më të vendosur në çështjet që mund të keni për të zgjidhur është një javë e mirë në çështjet që ju interesojnë.

Më datë 11/8 Mërkuri kalon në shenjen e Luanit, ju ndihmon shumë në çështjet e zemrës.

Parashikimet në dashuri: Një trekëndësh i Afërditës në shenjën e Luanit ju tregon se si fillon një hap shumë pozitiv për çështjet tuaja sentimentale. Së bashku me Jupiterin në shigjetarë më datë 8/8 është një ditë që mund të mbahet mend gjatë ka të bëjë me një dashuri të munguar, do t’ju tregojë se si të gjeni bazën e duhur për biseda dhe kontakte me njerëz interesantë nëse keni gjetur partnerin tuaj.

Parashikimet profesionale: Rrugë të reja të hapura para jush me një trekëndësh që bën Dielli me Jupiterin ju ndihmon shumë në shenjën tuaj të jetë shumë e dobishme për të negociuar mënyrën më të mirë çështjet që lidhen me partneritetet profesionale.

Hyrja e Mërkurit më 11/8 në Luan tregon se ka shumë mundësi që ju të fitoni fitime të reja ose shtesë nga bashkëpunimet e reja ose ekzistuese.

DEMI

Të përgjithshmet: Ndikimi astrologjik që do të keni në këtë javë një trekëndësh që bën Dielli me Jupiterin do t’ju sjellë në kontakt me çështjet e së kaluarës dhe mund të rrisë anën tuaj emocionale. Më datë 7/8 një trekëndësh që formon Dielli me Jupiterin në Luan do të keni mundësira në lidhje me punë dhe jo vetëm do të keni dhe shumë shanse të reja në lidhje me anët personale tuajën, më datë 11/8 Mërkuri kalon në shenjën e Luanit do të thotë se ju ndihmon shumë në një çështje ekonomike.

Parashikimet në dashuri: Kjo javë ka dhe shumë të papritura në lidhje me jetën sentimentale tuajën sidomos për juve që nuk keni ndonjë lidhje për momentin. Është e mundur që nuk dëshironi të tejkaloni ndjenjat tuaja veçanërisht nëse keni një njohje kohët e fundit. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj duhet të jeni të kujdesshëm dhe të shmangni veprimet kundër tij. Nëse jeni beqar ose të mos përfshiheni në një situatë që nuk do të jetë e qartë.

Parashikimet profesionale: Meqënëse keni të bëni me jashtë këtë javë jeni mjaft pozitiv në marrëdhënie me ekonominë, dhe veçanërisht në 11/8, do t’ju ndihmojë të tregoni aftësitë e tij në mjedisin tuaj të biznesit. Mund të lindin partneritete të reja ose një njohje e re që do të evoluojë në bashkëpunimin profesional, do t’ju shtyjë të shihni disa çështje biznesi që duhet të mbyllen në mënyrë që të ketë vend për diçka të re që do të vijë.

BINJAKËT

Të përgjithshmet: Këtë javë lëvizjet planetare do ta kthejnë vëmendjen tuaj në një mjedis miqësor. Hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit më datë 11/8 ju nxit të lidheni me miqtë tuaj të dashur, të dilni, të argëtoheni dhe t’i kushtoni kohë aktiviteteve të ndryshme.

Më datë 8/8 një trekëndësh ideal që bën Afërdita në Luan me Jupiterin ju ndihmon shumë në çështjet më të rëndësishme që mund të keni.

Parashikimet në dashuri: Një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja emocionale fillon pasi një trekëndësh që bën Afërdita me Luani iu sugjeron se në ditët e ardhshme do të keni mundësi për të bërë njohje të reja përmes aktiviteteve kolektive, punës në grup dhe kontakte me miqtë.

Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, është një javë e mrekullueshme për t’u përfshirë në jetën tuaj shoqërore. Nëse jeni beqar, interesi mund të vijë në formën e një kolegu ose një personi me të cilin jeni në një grup me të.

Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj nuk do të jetë në çështjet e biznesit, pasi hyrja e Merkurit në Luan më datë 11/8 do ta kthejë vëmendjen tuaj tek ‘burimet’ e argëtimit! Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm ne shpenzimet e tepërta.

GAFORRJA

Të përgjithshmet: Fillon një javë që interesi juaj do të zhvendoset në çështjet e biznesit, pasi në fundjavë lëvizja e Mërkurit në shenjën e Luanit më datë 11/8 tregon se do të jeni veçanërisht të interesuar për imazhin që ju tregoni njerëzve në mjedisin tuaj të biznesit dhe imazhin që nxirrni në një kontekst më të përgjithshëm, më datë 7/8 një trekëndësh që bën Dielli në Luan me Jupiterin në Shigjetar ju ndihmon shumë në lidhje me anën ekonomike.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më datë 11/8 do të nxisë që të kujdesesh për veten edhe më tej, dhe rezultatet e kësaj kujdesi nuk do vonohen të shfaqen në imazhin tuaj. Nëse keni gjetur tashmë partnerin tuaj, është e mundur që do të ketë diskutime dhe mendime që do të japin zyrtarisht në marrëdhënien tuaj. Dielli në Luan me një trekëndësh që bën me Jupiterin është shumë e favorshme për ju që jeni beqar, pasi sjell njohje të reja përmes njerëzve tuaj miqësor dhe ka mundësi të sjellë edhe një dashuri me një mikun tuaj.

Parashikimet profesionale: Një trekëndësh që bën Afërdita me planetin e komunikimit Mërkurin do t’ju bëjë veçanërisht të paduruar për çështjet që lidhen me punën tuaj. Duhet të jeni të kujdesshëm, pasi edhe mosgatishmëria juaj mund t’i shtyjë njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit dhe të krijojë probleme. Mos u nxitoni ne vendimet qe doni te merrni.

LUANI

Të përgjithshmet: Java do të jetë veçanërisht interesante për ju, sepse një trekëndësh që bën (Dielli-Afërdita -Marsi) tregon se do të ketë mundësi të merreni me disa çështje që lidhen me jashtë, me arsimimin ose me një udhëtim që keni në mendje.

Më datë 11/8 Mërkuri kalon në shenjën e Luanit ku do t’ju shtyjë të mbyllni çështjet që lidhen me njerëzit në mjedisin tuaj, por për ta bërë këtë, duhet të keni durim.

Parashikimet në dashuri: Një javë mjaft pozitive në aspektin erotik ku sjell në ballë nevojat tuaja emocionale dhe ju shtyn të shikoni me kujdes çështjet tuaja sentimentale. Ka mundësi të merrni vendime për njohjet e fundit dhe peizazhi do të jetë më i qartë. Hyrja e Mërkurit më datë 11/8 tregon se në kohën e ardhshme është shumë e mirë për të bërë njohje të reja nëse i përkisni beqarëve të shenjës tuaj.

Parashikimet profesionale: Lëvizjet planetare për këtë javë tregon se në kohën e ardhshme profesioni juaj do të jetë një shqetësim i veçantë për ju. Është e mundshme që të prezantohen mundësi për të negociuar një çështje që lidhet me ta dhe për të promovuar potencialin tuaj profesional. Ka shumë mundësi që të lindë një propozim për një punë jashtë vendit ose një propozim profesional nga një kompani që vepron jashtë vendit.

VIRGJËRESHA

Të përgjithshmet: Një javë shumë e mirë dhe mjaft aktive në çështjet e rëndësishme që mund të keni. Një udhëtim është që mund të bëni për veten tuaj dhe gjendjen tuaj shpirtërore. Më datë 7/8 një trekëndësh ideal që bën dielli në luan me Jupiterin ne shigjetarë do të ndriçojë ndjenjat e fshehura dhe ka mundësi të krijojë momente të ndryshimit të njerëzve dhe situatave të së kaluarës.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Mërkurit në Luan më date 11/8 tregon fillimin e një periudhe veçanërisht të nxehtë për çështjet tuaja emocionale. Gjendja juaj erotike do t’ju ndihmojë të afroheni me dikë që ju pëlqen, por nuk duhet harruar gjykimi juaj i drejtë, në mënyrë që të ndani një aventurë sentimentale nga një lidhje me perspektivat e evolucionit. Për ata që janë tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi tundimet do të ekzistojnë. Nëse doni të rinovoni marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj tani është koha e duhur.

Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në Luan dhe një trekëndësh që bën Diell me Jupiterin në këtë javë tregon se çështjet e biznesit tuaj do të ndikojnë veçanërisht në vetëbesimin tuaj.

Nëse keni të bëni me “biznesin” ose puna juaj lidhet me financat e palëve të treta, një periudhë shumë e mirë fillon të jetë në gjendje të bëjë marrëveshje të favorshme dhe të tregojë se çfarë meritoni.

PESHORJA

Të përgjithshmet: Një javë shumë ideale fillon për juve të shenjës së Peshores, tregon se marrëdhëniet dhe partneritetet do të jenë me interes të veçantë për ju. Mos harroni se çdo vendim do të ketë një çmim për të duhet të vendosni në bazë të logjikës dhe jo në bazë të impulsit të momentit.

Më datë 7/8 me një trekëndësh që bëjnë planetët Delli me Jupiterin si dhe Merkuri në rrugëtimin e tij të drejtë në shenjën e Luanit më datë 7/8 tregon mbi çështjet ekonomike që do t’i stabilizoni një herë e mirë.

Parashikimet në dashuri: Ndikimet planetare në këtë javë tregon se do të keni mundësi të diskutoni çështjet tuaja me partnerin tuaja që lidhen me marrëdhënien tuaj dhe mund të merrni vendime që do të përcaktojnë të ardhmen e saj.

Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të filloni një marrëdhënie të re, por duhet të siguroheni që të mbyllni dyert e hapura që ekzistojnë në situata të së kaluarës.

Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit ne Luan me date 11/8 tregon se do të keni mundësi të negocioni disa çështje që ju shqetësojnë në një bashkëpunim.

AKREPI

Të përgjithshmet: Kjo javë është shumë e mirë për të vendosur në një rregull të punëve dhe obligimeve që keni, dhe të mos lejoni çështjet e jetës së përditshme, por edhe punë në pritje për t’ju shpërqendruar. Kalimi i Mërkurit në Luan më datë 11/8 do të jetë e dobishme për të rregulluar më mirë punët, ekonominë tuaj.

Parashikimet në dashuri: Një trekëndësh që bëjnë planetët këtë javë tregon se do të keni mundësi të pushoni nga rutina e përditshme dhe në kjo do ju ndihmojë partneri tuaj aq shumë sa do t’ju motivojë të merreni me diçka që ju intereson.

Për ju që jeni beqarë në mjedisin tuaj të punës ose gjatë rutinës ditore, nuk mund të injoroni dikë që do të monopolizojë interesin tuaj.

Hyrja e Mërkurit në Luan më datë 11/8 do t’ju tregojë nëse personi që ju intereson mbulon garancitë emocionale që dëshironi për të bërë një marrëdhënie me të.

Parashikimet profesionale: Një javë perfekte në punë dhe rregullimin ekonomik tuajin, gjithashtu nxjerr në pah lodhjen e periudhës së fundit por kjo lodhje ka për të ja vlejtur. Nuk përjashtohet të lind një projekt i ri pune i cili mund të duket i lodhshëm për ju, por mos harroni se kjo është një mënyrë e mirë për të provuar aftësitë tuaja, sidomos rreth datës 11/8 ku planeti i komunikimit në Luan iu jep një shpresë për një të ardhme të sigurt për juve.

SHIGJETARI

Të përgjithshmet: Kjo javë ju fton të gjeni “burime” gëzimi dhe energjie. Çfarëdo pune që keni provuar për të gjetur kohë për të bërë diçka që dëshironi, të shihni dikë që doni. Kalimi i Mërkurit në shenjën e Luanit do t’ju ndihmojnë veçanërisht në çështjet tuaja emocionale.

Parashikimet në dashuri: Një trekëndësh që formojnë planetet këtë javë përuron një periudhë të re në çështjet tuaja sentimentale shumë më të favorshme dhe premtuese për ju.

Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, zgjidhni të rinovoni marrëdhënien tuaj me të duke shkuar jashtë dhe duke bërë gjëra që i doni të dy. Për ju që jeni beqar gjatë gjithë javës do të vini re interesin e të tjerëve. Është gjithashtu e mundur që kolegu juaj do të jetë shumë i interesuar.

Parashikimet profesionale: Këtë javë do të tentoni të merrni vendime sipas asaj që dëshironi të bëni dhe jo domosdoshmërisht atë që keni nevojë dhe kjo mund të jetë një problem për detyrimet tuaja profesionale.

Mundohuni të mbani bilancin pasi Mërkuri më datë 11/8 kalon në shenjen e Luanit tregon se mund të ketë ndryshime në mjedisin tuaj të biznesit.

BRICJAPI

Të përgjithshmet: Java është e theksuar me shumë planete në Luan si (Dielli-Afërdita-Marsi) do të nxjerrë në pah disa çështje që duhej të ishin mbyllur. Kini kujdes të veçantë në çështjet e karrierës dhe familjes pasi ato janë dy fushat që do t’ju shqetësojnë drejtpërsëdrejti dhe mund të jenë shkak i ndjenjës së presionit nga e kaluara.

Me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Luanit tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë burim gëzimi dhe frymëzimi për ju dhe do të balancoj gjithë pjesën tjetër!

Parashikimet në dashuri: Më datë 7/8 një trekëndësh perfekt tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë shumë pozitive. Është shumë e mundur të bëni njohje të reja që do t’ju ndihmojnë të përqendroheni me gëzimet e vogla dhe të mëdha që njerëzit e rinj mund t’ju sjellin.

Hyrja e Merkurit në shenjen e Luanit ka mundësi t’ju udhëheqë në kërkim të një shtëpie të përbashkët në rast se e keni gjetur tashme bashkëshortin tuaj.

Parashikimet profesionale: Ndikimet planetare në shenjë e Luanit juve ju ndikon direkt mund të krijojë presion mbi ju në sektorin profesional dhe do të jetë motivimi për të mbyllur disa çështje në pritje dhe për të bërë disa ndryshime që keni në mendje.

Mundohuni të mos merrni vendime të nxituara, por veproni me mençuri për të arritur diçka që dëshironi. Ju mund të keni nevojë të mbani ekuilibrin në mjedisin tuaj të biznesit, pasi mund të lindin disa mosmarrëveshje.

UJORI

Të përgjithshmet: Një javë shumë e hapur fillon për ju, si hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit do t’ju ndihmojë të arrini tek njerëzit që dëshironi. Një trekëndësh që bën Dielli me Jupiterin më datë 7/8 do të sjellë në dritë disa çështje që lidhen me shtëpinë tuaj ose me njerëzit tuaj dhe tani është mundësia për t’i rregulluar ato.

Më 11/8 Mërkuri në rrugëtimin e tij të drejtë në Luan mund të sjellë lajme nga njerëzit në mjedisin tuaj që do t’ju ndihmojnë shumë në marrëdhënie me punën tuaj.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit do të sjellë mundësi për të bërë njohje të reja dhe për të ripërsëritur klimën me njerëzit me të cilët jeni në kontakt.

Nëse jeni, ka shumë të ngjarë që do të ketë ftesa për ngjarje shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja.

Nëse jeni beqar, ka shumë mundësi që keni ftesa për mundësi shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja. Nëse e keni gjetur tashmë partneri juaj është një javë e mirë për të bërë marrëdhënie me publikun!

Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj, pasi një trekëndësh do të ju ndihmojë shumë do të rrisë çështjet e biznesit dhe duhet të ruajë ekuilibrin midis shtëpisë dhe punës, në mënyrë që të mos ekspozoheni.

Shikoni me kujdesi të veçantë kohërat që duhet të flisni dhe të thoni shumë, pasi mund të jetë një problem me njerëzit me të cilët jeni të sigurt në një nivel profesional.

PESHQIT

Të përgjithshmet: Më datë 7/8 një trekëndësh që bën Dielli me Jupiterin do të krijojë mundësira në punën tuaj dhe jo vetëm. Mundohuni të mos lejoni persona të tretë të ndikojnë tek ju, veçanërisht nëse nuk ka argumente për t’i mbështetur ato. Hyrja e Mërkurit në Luan ju thotë të rregulloni këtu dhe tani çështje financiare, sepse nëse e bëni mund të dilni në një mënyrë të fituar.

Parashikimet në dashuri: Më datë 7/8 një trekëndësh planetar do të krijojë nevojën për të parë përsëri një person që lidhet me të kaluarën. Mos merrni vendime impulsive veçanërisht nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, pasi shpejt do të ndryshoni mendjen tuaj.

Para se të hapni derën për një njohje të vjetër, mendoni përse përfundoi dhe vendosni nëse këtë herë mund t’i kapërcejë “pengesat” të së kaluarës.Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në rrugëtimin e drejt në Luan në fund të javës 11/8 tregon se ka shumë të ngjarë që do të ketë sugjerime profesionale përmes njerëzve të mjedisit tuaj të ngushtë. Ju lutem kontrolloni me kujdes dhe mos u ngutni për t’u përgjigjur, kështu që nuk do të raportoni as personin që do ju propozoj por as veten tuaj. Një trekëndësh që bëjnë planetët tregon negociata ekonomike që do të jenë në avantazhin tuaj.Shtuar më 05/08/2019, ora 14:26

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori