Nuk do ta besoni çfarë ka brenda pijeve energjike!
Kompania Longhorn Cattle ka krijuar zhurmë kur kanë paraqitur rezultatet e tyre të një studimi të kryer për të kuptuar plotësisht komponentët e pijeve tona energjike.

Sipas rezultatit të studimit të tyre rezulton se pijet energjike në përbërjen e tyre kishin urinë dhe spermë demi. Pjesë e këtij studimi ishin pijet më të njohura energjike dhe e vërteta alarmante doli në shesh.

Të gjitha pijet energjike në përbërje kanë Taurinë që është përzierje në mes të urinës dhe spermës së demit.

Taurine është ekstrakt i spermës dhe urinës dhe rrjedh nga latinishtja Taurus që do të thotë dem. Mos u befasoni, rezultati i njëjtë doli edhe në Red Bull dhe Monster. /albeu.com/

Shtuar më 22/05/2016, ora 12:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori