E FUNDIT/ Makina përplas 10 vjeçarin në Vlorë
Një test i thjeshtë që do të zbuloj gjendjen tuaj psikologjike
Për vlerësimin e personalitetit, psikologët shpesh përdorin teste të cilat përfshijnë fotografi të paqarta ose blloqe për të ngjallur përgjigje që mund të zbulojnë aspekte të personalitetit të njerëzve.

Shikoni në fotografinë me poshtë për vetëm 10 sekonda dhe mbajeni mend çfarë keni parë për herë të parë.

Keni parë një shpellë Ju jeni person i fortë dhe vështirë e humbni ekuilibrin në jetë. Jeni person i qetë që përpiqeni të shihni vetëm anën e mirë të gjërave. Për shkak forcës dhe optimizmit tuaj të brendshëm, situatat negative nuk ju bëjnë presion. Njerëzve si ju shpesh ju kërkohen ndihmë ose këshilla, raporton “Bright Side”.

Keni parë një UFO Ju duket se gjithmonë jeni në prag të ‘shpërthimit’ emocional. Një nivel i ulët i ndjeshmërisë ndaj stresit ju çon në probleme shëndetësore si pagjumësia ose makthet e shpeshta.Mos i mbani të shtypura emocionet tuaja gjatë gjthë kohës dhe mos lejoni që gjërat e vogla të ju shqetësojnë. Kjo mund të shkaktoj migrenë, marramendje dhe komplikime tjera.

Keni parë fytyrën e një alieni. Keni tendencë të krijoni një problem në çdo gjë. Shprehia juaj për të i kryer të gjitha punët ju çon në stres të shpeshtë.Ju duhet të kontrolloni vetën dhe të ndaloni së shpenzuari energji në gjëra të pavlefshme.
Shtuar më 16/08/2019, ora 12:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori