Një mjek austriak në fushën e ORL-së në Shqipëri (FOTO-LAJM)

Pëlqej
Për herë të parë në Shqipëri vjen një mjek i njohur austriak otorinolaringolog, Prof. Dr Klaus Boeheim në Spitalin Amerikan. Prof. Boheim do të sjellë me tek ne eksperiencën profesionale në këtë fushë.

“Bazuar edhe në eksperiencën time jashtë vendit në Spitalet me prestigjoze në Zvicër, Austri e në vende të tjera të Europës synoj të sjell në Shqipëri një eksperiencë sa më profesionale në fushën e ORL-së. Të ndërtoj një spektër të gjerë të fushës së Otorinolaringologjisë drejt një niveli të lartë dhe sa më afër modelit perëndimor, ashtu si Spitali Amerikan", thotë Boheim.

Dr. Klaus Boeheim ka punuar në spitalet më të njohura në Austri në fushën e ORL dhe si pedagod në universitetet Austiake. Një përvojë e mirë Prof.Dr. Boeheim e krijon si drejtues i Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Innsbruck si dhe në një institut të njohur në Harvard.
rof. Dr. Boeheim do të vizitojë pacientët e parë në Shqipëri.

Për të gjithë ata që kanë probleme me dëgjimin, apo kanë nevojë për implatin koklear të veshit, apo duhet të bëjnë ndërhyrjet në hundë, ku përveç kirurgjisë ai realizon edhe trajtimin estetik brenda kësaj procedure. /albeu.com/
Shtuar më 30/07/2013, ora 13:31
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori