Ngjyrat që ju nevojiten në jetën tuaj për të përmirësuar gjendjen shpirtërore dhe shëndetin
Pse përjetojmë ndjenja negative? si depresioni dhe ankthi?

Truri ynë mundohet ta luftojë, të vrapoj dhe të ngrihet kur jemi duke u përballur me ndonjë kërcënim.

Emocionet pozitive na e bëjnë më të lehtë të i pranojmë gjërat, të i zgjerojmë mendimet dhe në mënyrë kreative të i mendojë zgjidhjet për ndonjë problem, raporton “Natural Solution Magazine”, transmeton lajmi.net.

Ngjyrat e ngjyrave të lumturisë

E kuqja për situata për konflikte, praktikat e kësaj metode do ju ndihmoj të jeni më të lumtur kur jeni në gjendje krize.

Portokall për emocionet, ngjyrë e cila ju ndihmon të përballeni me ankth, depresion apo edhe me jo stabilitet të disponimit. Andaj, nëse keni problem me këto gjëra rrethoni vetëm me produkte dhe gjëra që kanë këtë ngjyrë.

E verdha e vetëbesimit, Nëse keni mungesë të vetëbesimit, ngjyra e verdhë do ju ndihmoj.

E gjelbër-ta e dashurisë, kur jeni të pa lumtur në dashuri, të rrini në hapësira me ngjyrë të gjelbër si psh, ecja në natyrë, meditimi etj, do ju ndihmojë të tejkaloni këtë gjendje.
Shtuar më 21/08/2019, ora 16:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori