Nëse doni të ruani martesën tuaj, mësoni 10 sekrete për ta bërë gruan tuaj të lumtur
Të kujdesesh për të mbajtur martesën gjallë, sigurisht që kërkon një përkushtim të madh dhe serioz.

Por nëse doni të zbuloni disa sekrete për gjërat që vajzat duan, i gjeni më poshtë.

1. Ajo duhet të jetë numri një! Gruaja juaj duhet të mendojë se ajo është më e rëndësishme se biznesi apo puna juaj dhe madje më e rëndësishme se nëna, fëmijët, miqtë, sportet dhe hobi.

2. Ajo ka nevojë për intimitet! Kur gruaja juaj është e stresuar dhe e mbingarkuar nga streset gjatë tërë ditës duke u përpjekur ta përmbushë atë afat të rëndësishëm, ajo duhet të dijë se jeni të gatshëm të ndani një moment intimiteti dhe rehatie, pa kërkuar shpjegime apo dhënien e leksioneve.

Me fjalë të tjera, mos u mundoni ta rregulloni atë. Bëhuni një vesh i dëgjueshëm për të dhe lëreni në procesin e saj.

3. Ajo ka nevojë që ju të jeni të cënueshëm! Komunikimi i hapur ose pa pengesa është jashtëzakonisht i rëndësishëm për gjininë femërore dhe se mund të jeni emocionalisht të disponueshëm për të.

4. Ajo duhet të lavdërohet! Bëjeni zakon që shpesh ta mburrni dhe ta lavdëroni atë për arritjet e saj të punës, në mënyrë që ajo të mund të ndihet sikur ajo është pjesë e vlefshme e jetës suaj.

5. Le të jetë pjesë e ekipit tuaj! Gruaja juaj duhet të ndjehet e lirë t’ju ndihmojë dhe të kontribuojë për gjërat që kanë rëndësi për ju pa pasur frikë nga hakmarrja dhe zemërimi.

6. Ajo ka nevojë për ju për ta mbrojtur dhe kujdesur atë! Jo vetëm nga dëmtimet fizike, por edhe nga kritikat e të tjerëve. Ajo dëshiron të dijë se jeni për të dhe ia mbroni shpatullat.

7. Bëjeni atë të ndihet sikur mendimi i saj vlen gjithnjë! Ajo duhet të dijë se mendimi i saj është kaq i vlefshëm për punën ose biznesin tuaj, saqë do të diskutoni me të vendimet dhe do të veproni vetëm pas vlerësimit të kujdesshëm të këshillës së saj percjell Shkolla e Jetes.

8. Ndani jetën tuaj me të! Ajo duhet të lidhet me ju në një mënyrë të veçantë, kështu që të krijoni hapërirë në mënyrë që ajo të ndajë jetën me ju në çdo fushë – shtëpi, familje, punë dhe interesa të jashtme. Mos ia mbyllni dyert!

9. Ji një mashkull me karakter dhe integritet! Ajo ka nevojë që ti të jesh lloji i mashkullit që djali i saj mund të ndjekë dhe vajza e saj do të donte të martohej.

10. Mbajeni atë shpesh në krahë! Ajo ka nevojë për dashuri fizike, për t’u mbajtur me butësi, për të qenë pranë jush, përveç kohës së intimitetit seksual.
Shtuar më 01/10/2018, ora 16:42
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori