Mos i mbani afër! Këta 4 lloje njerëzish përcjellin energji negative
1-Njerëzit që merren me thashetheme.

Kjo sepse thashethemexhinjtë ndjejnë kënaqësi nga fatkeqësitë e tjerëve dhe asnjëherë nuk shikojnë punët e tyre, por merren me punët e të tjerëve.

2-Personat arrogant dhe mashtrues.

Këta persona mund të zemërohen dhe t’i shfryjnë ndjenjat te ju dhe gjithmonë duke besuar se ju jeni ata që po i shkaktoni problemet.

3-Personat që ju gjykojnë.

Këta persona gjithmonë do të gjejnë një mënyrë që ju të ndiheni keq
Shtuar më 15/07/2019, ora 12:05
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori