Mënyrat se si ta mbroni veten nga njerëzit që flasin shumë
Një histori “argëtuese” për gjyshen e tyre, macen e tyre ose thjesht ecjen në punë: Disa njerëz thjesht duan të shprehin mendimet e tyre dhe nuk mund të ndalen. Sigurisht, është e rëndësishme të jesh i sjellshëm dhe të mos ndërpresësh njerëzit, por kjo mund të arrijë deri në atë pikë sa të fillojnë të harxhojnë kohën tënde për gjërat e tyre jo të rëndësishme. Pra, gjëja më e rëndësishme për të bërë është të “luftoni” për veten tuaj dhe të dini se si të shpëtoni prej këtyre njerëzve.

Ja disa mënyra që ju ndihmojnë të shpëtoni nga njerëzit që flasin shumë:

Të dëgjosh me edukatë
Të pyesësh shpesh se cila është çështja kryesore
Të pyesni nëse mund t’i ndërprisni ato
T’u thoni atyre se nuk keni kohë
Marrëveshja për një kohë specifike bisede
Duke treguar mospëlqimin tuaj
Thjesht duke u larguar
Shtuar më 22/11/2019, ora 13:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori