Mbështillni duart dhe këmbët me letër alumini për këtë arsye
Në fillim mund të jeni skeptik në lidhje me këtë, por përdorimi i folisë së aluminit shkon përtej mbështjelljes së ushqimit. Në fakt, kjo foli ka veti mjekësore.

Gjerësisht, besohet se dhimbja në qafë, shpinë, shpatull dhe gju mund të trajtohet me sukses nëqoftëse e mbështillni zonën ku ju dhemb me letër alumini.

Dhimbja thuhet se largohet shpejt për shkak se energjia që rrjedh në organizmin tonë në pikën aktive biologjike kthehet prapa në meridian, aty nga ku rrjedh.

Kjo metodë e mbështjelljes së zonës së dhimbshme me foli alumini është praktikuar nga kinezët dhe rusët për qindra vjet dhe kjo metodë përshkruhet edhe si vepër e Wilhelm Reich, një studenti të Frojdit.

Çfarë duhet të bëni

Pritni një copë letër alumini dhe pastaj mbështilleni zonën e dhimbshme me të. Bashkëngjitni atë me një fashë dhe lëreni brenda natës. Bëjeni këtë për 12 ditë dhe pastaj bëni një pauzë prej 2 javësh. Nëse është e nevojshme, përsëriteni trajtimin.
Shtuar më 21/05/2020, ora 15:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori