Letra më e gjatë e dashurisë
Një “ushtri” romantikësh kanë ndihmuar në formulimin e letrës së dashurisë më të gjatë në botë.

fraza=Rekordi">Rekordi është thyer në Bukuresht gjatë Dragobetes, festës së ngjashme me Shën Valentinin në fraza=Rumani">Rumani. fraza=Rekordi">Rekordi i mëparshëm është shënuar në Amerikë ku në letrën e dashurisë shkruan plot 1075 persona.

Kjo letër konsiston në fraza dashurie të shkruara në një panel të madh të bërë gati nga organizatorët. Lidia Feher ishte personi i parë që shkroi në këtë letër të veçantë dhe fraza e saj ishte: “Të dua fraza=Rumani">Rumani!” /albeu.com/
Shtuar më 29/02/2012, ora 14:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori