ǒkuptim kanë 12 shtëpitë e astrologjisë
Nëse keni qenë të paqartë teksa kur lexonit horoskopin mujor të Susan Miller në Anabel jeni ndeshur me termat si “shtëpia juaj e katërt e parave” apo “shtëpia e parë e dashurisë” , jeni në artikullin e duhur. Në astrologji, ka 12 shtëpi dhe secila përfaqëson çështje të rëndësishme si paratë, shëndeti, marrëdhëniet me njerëzit etj. Mendojini ato si një hartë në qiell, ku planetët lëvizin sa në një banesë.


Shembull: Nëse Jupiteri – planeti i fatit – shkon në shtëpinë tuaj të dytë, që rregullon çështjet financiare, atëherë ka të ngjarë që t’i keni punët mirë me paratë.

Ja ç’kuptim kanë 12 shtëpitë:

Shtëpia e parë – rregullon mënyrën si i paraqiteni botës.

Shtëpia e dytë – paratë dhe marrëdhënia e përgjithshme me gjërat e tjera.

Shtëpia e tretë – qëndrimet tuaja, intelekti dhe komunikimi.

Shtëpia e katërtshtëpia dhe familja.

Shtëpia e pestë – dashuria, kreativiteti, pjelloria, seksi, takimet, romanca dhe argëtimi.

Shtëpia e gjashtë – veprimet e përditshme.

Shtëpia e shtatë – marrëdhëniet me të tjerët (miqtë, armiqtë, partnerët në biznes etj)

Shtëpia e tetë – trashëgimia, taksat, arritjet.

Shtëpia e nëntë – etika, vizioni, pikëpamja juaj për botën, udhëtimet.

Shtëpia e dhjetë – qëllimet, arritjet dhe karriera.

Shtëpia e e njëmbëdhjetë – lidhjet socio-emocionale (bamirësi për shembull).

Shtëpia e dymbëdhjetë – shëndeti mendor dhe shpirtëror, përvojat.
Shtuar më 11/09/2019, ora 11:43

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori