Kujdes, seksi jashtë martesës dëmton shëndetin
Shkencëtarët nga Torino kanë provuar se tradhtia dëmton shëndetin. Ka ndikim negativ edhe në shëndetin e atij që tradhton dhe në partnerin që tradhtohet.

Nëse i besohet fjalëve të psikologëve, një në katër burra ka tradhtuar të paktën një herë partneren, ndërsa te femrat, çdo e pesta tradhton, transmeton 24sata.

Shkencëtarët italianë nga Universiteti i Torinos përmes hulumtimeve të ndryshme kanë ardhur në përfundim se meshkujt që ruajnë aferën, rrezikohen nga migrena dhe aneurizmi. Në fakt, partneri i pabesë është nën stres të madh, që me kohën ndikon edhe në gjendjen shëndetësore.

Por, kjo nuk është e gjitha. Tradhtia ka ndikim negativ edhe në shëndetin e partnerit të mashtruar. Kuptimi i tradhtisë çon në depresion.
Shtuar më 14/11/2010, ora 13:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori