Keni marrë një dhuratë që nuk ju pëlqen? Ja si të veproni
Nëse keni marrë një dhuratë që nuk ju pëlqen por nuk dini cafrë të bëni me të, ka disa zgjidhje:

Ridhuroje

A është një bluzë me shkëlqim, model i vjetër, të cilin ia ke parë një të afërmi pak kohë më parë? Pse nuk e dhuron sërish? Ose organizo një shkëmbim të ndërsjelltë dhuratash të padëshiruara për Vitin e Ri.

Dyqanet e bamirësisë

Përgjigja më e qartë është dhurimi i artikujve në një dyqan bamirësie, kështu që dikush tjetër mund të gjejë gëzim në dhuratën tuaj, ndërsa, në të njëjtën kohë, vlera e kësaj dhurate shkon drejt një kauze të rëndësishme.

Dhuroni lodra në spitalin e fëmijëve

Nëse fëmijët në jetën tuaj kanë një dhuratë shumë më të madhe këtë vit, ose ndoshta janë gjëra që nuk u përshtaten atyre, ju mund të dhuroni lodra dhe produkte për fëmijë në një pavion të spitalit të fëmijëve ose në bujtinë ku pranojnë donacione.
Shtuar më 28/12/2018, ora 21:16
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori