Ja vendet më të ftohta në të gjithë botën (FOTO LAJM)

Verkhoyansk
Verkhoyansk është i vendosur në një distancë prej 2400 km në jug të Polit të Veriut dhe temperatura mesatare këtu në muajin janar është -45,7 gradë Celsius. Në 1892, banorët kanë matur temperaturën më të ulët, e cila ka arritur deri në -67.7 gradë Celsius.
Pëlqej
Temperatura më e ulët e vëzhguar ndonjëherë është matur në stacionin kërkimor rus Vostok, në Antarktidë, më 21 korrik 1983">1983 dhe ka arritur në - 89.2 gradë Celsius.

Në galerinë e mësipërme ju kemi paraqitur 7 vendet më të ftohta në botë.
Shtuar më 19/03/2017, ora 11:16
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori