Ja cilat janë 10 profesionet më të paguara për femrat (FOTO LAJM)

Blogere
Pëlqej
Ka disa profesione, në të cilat gratë jo vetëm që përbëjnë një përqindje të lartë të fuqisë punëtore, por edhe të fitojnë një pagë konkurruese.

Këto janë profesione që ofrojnë një mozaik të mundësive për punësim, paga të mira, balancë punë-jetë të menaxhueshme dhe siguri në punë.

Punët më të përshtatshme dhe më të mirë paguara për femra janë të shënuara më poshtë.
Shtuar më 19/03/2017, ora 11:04
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori