Gruaja ishte e lodhur çdo ditë, burri vendos t'a filmojë fshehurazi (VIDEO)

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?
Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij.
Shtuar më 15/01/2018, ora 17:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori