Gjashtë arsye përse femrat braktisin meshkujt që duan
Dashuria nuk ka gjykim, nuk ka agjendë, është pa paragjykim dhe pa fanatizëm. Dashuria është dashuri pa një përkufizim konkret. Ajo është e lehtë. Në marrëdhëniet që nuk kërkojnë punë. Për fat të keq, kur ajo nuk është një valle e lehtë, marrëdhënia përfundon katastrofale, transmeton GazetaMontior.

Është në ato momente që ne kërkojmë, “Çfarë ka ndodhur?”

Këtu janë gjashtë arsye përse femrat braktisin meshkujt që i duan:

1.Ato ndjehen të vetmuara

Një grua ka nevojë të ndihet se ajo ka rëndësi. Nëse i dashuri i saj nuk e mbështet atë, nuk ka asnjë arsye që ajo ta vazhdojë lidhjen. Në një marrëdhënie femrat besojnë se njeriu është gjithë bota e tyre. Ndonjëherë në vetminë e të qenit me dikë që nuk është emocionalisht i pranishëm, zhurma është shurdhuese. Kur dashuria dhe vëmendja nuk është reciproke, ato kuptojnë se nuk kanë nevojë për të qëndruar në këtë marrëdhënie.

2. Ato nuk ndihen të rëndësishme

Nuk ka asgjë më të dëmshme për një grua se sa kur nuk është plotësisht e pranishme kur ajo është duke folur. Ajo ka nevojë të mendojë se po kuptohet, pranohet respektohet dhe mbështetet. Femrat duan aktet e thjeshta të komunikimit dhe dashurisë. Një grua do të largohet tutje nga dashuria e saj kur ajo mendon se është duke u marrë si garanci.

3. Ato nuk ndjehen seksi

Burrat janë krijesa seksuale. Kur ata duan seks ata janë të gatshëm. Një grua ka nevojë për intimitet, puthje, dhe ndjenja e të qenit e dëshiruar plotësisht nga njeriu i saj. Një grua e dëshiron spontanitetin. Ka një moment në jetën e një gruaje kur ajo e kupton se në qoftë se burri i saj nuk dëshiron atë, ose nuk e bën atë të ndjehet e veçantë (brenda dhe jashtë shtratit), atëherë është koha për të lëvizur tutje.

4. Ka një ndryshim të rëndësishëm gjatë jetës

Mosha mesatare godet të gjithë në mënyra të ndryshme. Shumica e grave nuk kanë nevojë për një makinë të re ose rroba të dashurojë. Ato duhet të dinë se janë seksi dhe të dëshiruar nga burrat e tyre. Menopauza fillon të i zvarrisë. Jeta ndryshon. Një grua duhet të dijë se këto ndryshime të jetës janë duke lundruar me forcë dhe dinjitet përkrah burrit të saj. Kur nuk ka mbështetje, një grua do ta largoj shpejtë nga jeta burrin e saj.

5. Gratë nuk e pëlqejnë dikë që është i parashikueshëm

Burrat bien në rutinat e rehatshme. Sa më të moshuar, aq më pak ata duan të marrin pjesë në çdo gjë që nuk është për ta. Kjo është edhe arsyeja pse disa njerëz kalojnë nëpër një krizë masive gjatë moshës së mesme. Por, gratë kanë nevojë për momente të lumtura. Ato duhet ta dinë se kanë rëndësi. Edhe një shënim të vogël në një kafe është e mjaftueshme për të sjellë vlerësimin në një marrëdhënie. Për një grua, burri nuk është një furniturë. Ai është një shok.

6. Burri i tyre nuk është i pranishëm

Gratë tolerojë shumë, por ka gjithmonë një burrë që kujdeset më shumë për të qenë jashtë dhe si përgjigje ta ketë gjithmonë fjalën JO. Në botën e sotme të feminizmit, një grua nuk ka nevojë për një njeri për të marrë kujdesin e saj. Ajo ka nevojë për një partner që do të punojnë së bashku në anën e saj dhe të vlerësojnë praninë e saj. Ajo e di se gjithçka ka përfunduar, kur nuk ka asgjë shpirtërisht dhe intelektualisht në dispozicion. /albeu.com/
Shtuar më 18/06/2017, ora 22:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori