Forma e dhëmbëve tuaj të parë tregon shumë për karakterin tuaj
Që sot e tutje nuk keni pse të mundoheni për të kuptuar dhe analizuar njerëzit për të mësuar se cilët janë ata, apo çfarë personaliteti kanë.

Shikoni dy dhëmbët e parë prerës gjatë kohës që flasin apo qeshin, dhe do të mësoni shumë prej tyre.

1-Katrore

Kur dy dhëmbët e para kanë një formë katrore kjo tregon se këta persona janë të qetë dhe të aftë të kontrollojnë emocionet e tyre. Ndonjëherë karakteri juaj i largët dhe i tërhequr krijojnë idenë e një personi të ftohtë dhe të largët.

2-Ovale

Kjo formë dhëmbësh është tregues për një personaliteti artistik dhe krijues. Këto janë njerëz të këndshëm dhe të vëmendshëm ndaj detajeve, pasi për këto persona gjërat e vogla bëjnë dallimin.

3-Trekëndësh

Këto janë persona optimist, nuk e vrasin mendjen për asgjë dhe mjaft energjik. Janë persona që lidhen me njerëzit dhe bëjnë shpejt miqësi. Në fakt këta persona kane frikë nga vetmia.

4-Drejtkëndorë

Këto persona kanë lindur për të qenë bosi. Ato kanë aftësi të forta drejtuese dhe i marrin vendimet shumë shpejtë. Këto persona janë të vendosur, të fokusuar tek vetja dhe tek ajo që duan të arrijnë.
Shtuar më 18/10/2019, ora 11:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori