Fjalët magjike që përdor Kate Middelton për të disiplinuar fëmijët në publik (FOTO LAJM)

Fëmijët, do të ngelen fëmijë, ky është fakt. Në fakt fëmijët janë fëmijë edhe kur u duhet të dalin në publik me status të veçantë, për shembull si pinjollë të familjes mbretërore, po flasim për femijët e princ Williamit dhe Kate Middelton, në fakt do të flasim për këtë të fundit dhe për teknikat që përdor për të disiplinuar fëmijët.

Sipas The Sun fraza e koduar që përdor Kate për të qetësuar fëmijët kur ata sillen jo dhe aq mirë është, “qetësohu, le të pushojmë pak.”

Kur Kate thotë fjalët magjike, fëmijët e saj e dinë se është koha që të ndryshojnë sjelljen, nëse janë në publik, ndërsa nëse janë në shtëpi duhet që për pesë minuta të kryejnë një aktivitet në vetmi.

Shtuar më 24/03/2020, ora 11:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori