E FUNDIT/ Milani shpëton në fund mes dramës (VIDEO)
Fëmijët pëlqejnë perimet e ziera
Të miturit dhe fëmijët u janë nënshtruar provave gjatë një ekskursioni turistik duke iu propozuar lloje te ndryshme perimesh, të pjekura në mënyra të ndryshme.

Doni që fëmijët tuaj të hanë sa më shumë perime? Mjafton që të jenë të ziera dhe më ngjyrë jo të errët.

Sipas një studimi, që femijët të hanë shëndetshëm, nuk duhet thjesht që perimet të skuqen. Gertrude Zeinstraa nga “Division of Human Nutrition” ka dalë në këtë përfundim.

Sipas revistës “Food Quality and Preference”, në studim kanë marrë pjesë fëmijë të grupmoshës 4-6, 7-8 dhe 11-12 vjec, por edhe të rritur 18-25 vjec.

Të miturit dhe fëmijët u janë nënshtruar provave gjatë një ekskursioni turistik duke iu propozuar lloje te ndryshme perimesh, të pjekura në mënyra të ndryshme.

Çuditërisht ata kanë pëlqyer perimet e ziera dhe jo ato të skuqura.
Shtuar më 24/05/2011, ora 13:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori