Efektet e stresit në organizëm
Mendimet negative te vazhdueshme, gjithmonë janë një problematikë për organizmin. NW bazë të studimeve të ndryshme është arritur në përfundim se ndjenjat negative që përjetojmë në jetën e përditshme mund të sjellin edhe dëme në organizmin dhe në gjithë shëndetin tonë.

Duhet të keni parasysh se mendimet negative u sjellin stresin gjithnjë, kështu që ju mund edhe të pësoni nga kjo gjë, ngase stresi dobëson zemrën dhe trurin

Për vite të tëra, thuhet se stresi nuk është i mirë për gjendjen tuaj të mendjes. Tani kjo është e dokumentuar dhe dëshmuar, se sasia e stresit që merr një kohë të gjatë mund të dëmtojë seriozisht zemrën dhe trurin. Nëse nuk trajtohet kjo mund të çojë në probleme serioze shëndetësore, duke përfshirë sulmin në zemër, goditjet dhe çrregullime të tjera mendore. /albeu.com/


Shtuar më 11/11/2015, ora 09:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori