E gjeni dot kush ështe mamaja e vogëlushit?
Në një dhomë janë ulur në karrige dy gra dhe një fëmijë që po luan me lodrat e tij. Lind pyetja: Kush është e ëma e fëmijës?

Mos u dorëzo, është më e thjeshtë seç e mendon.

Gruaja në të majtë është mamaja e vogëlushit, ajo e pozicionuar me këmbët përpara.

1. Një pozicion i tillë pasqyron dëshirën e natyrshme të mamasë për të mbrojtur fëmijën.

2. Qëndrimi i saj është një pozicion tipik i një njëriu që kërkon të të mbrojë; pak i pozicionuar përpara.

3. Është e natyrshme që fëmijët e vegjël duan të kenë kontakt me sy me nënën kur janë duke luajtur apo duke bërë ndonjë aktivitet tjetër.
Shtuar më 26/09/2020, ora 19:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori