Do ju bëjnë me dhimbje koke, por këto fakte janë të vërteta
1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në vazon me ujë, lulet mund të rrojnë një javë më gjatë.

2. Mola ha dru dy herë më shpejt nëse është duke dëgjuar muzikë rrok. Mola tërhiqet nga vibrimet e shkaktuara nga tingujt e ashpër të muzikës rrok.

Zelanda e Re dhe Zelandia
3. Zelanda e Re është pjesë e një kontinenti nënujor të quajtur Zelandia. Zelandia gjendet 3 km nën Oqeanin Paqësor.

Wojtek
4. Një ari luftoi përbri ushtrisë polake në Luftën e Dytë Botërore. Quhej Wojtek dhe transportonte municion për armët.

5. Reja mesatare peshon mesatarisht 450 ton. Duke matur sasinë e ujit brenda resë dhe duke shtuar madhësinë e saj, studiuesit mund të llogarisin masën.

6. Afërdita rrotullohet aq ngadalë sa mund të shohësh perëndimin përjetësisht. Mjafton të ecësh në të njëjtin drejtimin me diellin me shpejtësi normale.

7. Tiranosaurus Reks ka lidhje familjare me pulat, strucat dhe aligatorët.
Shtuar më 20/10/2019, ora 12:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori